Et convidem a la fira Bizbarcelona, que tindrà lloc del 10 a l’11 de novembre

Imatge 1D1E

Un any més, et convidem a assistir a la fira de l’emprenedor BizBarcelona, que tindrà lloc del 9 a l’11 de novembre al recinte Montjuïc Fira de Barcelona. En aquesta nova edició, que ha canviat les seves dates, previstes inicialment al setembre, estarem ubicats a l’estand C301 per oferir als visitants assessorament empresarial sobre emprenedoria, a través d’iniciatives com el programa 1Dia1Empresa.

Bizbarcelona, esdeveniment de referència per a l’emprenedoria, les startups i pimes de la ciutat, enfocarà les seves activitats al voltant de quatre grans eixos: emprendre, creixement, start-ups & business innovation i talent, amb la finalitat d’oferir informació i consells als visitants perquè puguin aplicar-los als seus projectes. Està previst que es duguin a terme prop d’un centenar de conferències confirmades, entre les quals CINC Assessoria impartirà una ponència dirigida a resoldre dubtes dels nous emprenedors.

El saló BizBarcelona coincideix un any més amb el Saló de l’Ocupació, que sota la denominació TalentxBarcelona posarà èmfasi a generar, desenvolupar, atreure, acollir i fidelizar el talent a través de conferències, el networking i altres activitats, a més de mantenir l’objectiu de contribuir a la reactivació econòmica a través de l’emprenedoria, l’activitat empresarial i l’ocupació.

Aquests esdeveniments s’emmarquen en la setmana BcnTalent, una iniciativa impulsada per tots dos salons i l’Ajuntament de Barcelona, que preveu la celebració durant la primera setmana de novembre de més de 30 activitats a la ciutat i l’àrea metropolitana. L’objectiu és visualitzar l’ecosistema que fa costat a l’emprenedoria, les pimes i l’ocupació en la reactivació, adaptació i transformació dels negocis, potenciant el talent de la ciutat.

Per a més informació: www.bizbarcelona.com