Ets un bon líder?

com seu un bon líder

MuyPymes ha publicat un article sobre la diferència entre ser un bon cap o un bon líder. Són dos termes que sovint confonem.

La divergència principal resideix en què un cap és capaç d’aconseguir que els altres realitzin les seves tasques per obediència, remuneracions econòmiques o per por a perdre el seu lloc de treball. Mentre que un líder aconsegueix que els seus seguidors ho facin simplement perquè ho desitgen.
Hi ha diverses opinions sobre si la capacitat de lideratge és quelcom d’innat o és un bé que es construeix amb esforç. El que sabem segur és què el cap que aconsegueix que els seus empleats el percebin com a un bon líder, està garantint que aquests es sentin còmodes en el seu lloc de treball, que no li temin, que tinguin sentiment de pertinença a un equip i que confiïn en ell i en la seva capacitat per dirigir-los de forma eficaç.

Ara cal saber si ets un bon líder. Només llegeix amb atenció aquests CINC consells que et detallem a continuació. Potser ja has posat en pràctica alguns d’ells, ara només et queda afinar-los.

Font: MuyPymes

Núria Fernández

Post Tagged with