Girona Social MediaData constitució empresa: 29/12/2015

Web: www.gironasocialemedia.cat

Sector: Internet / Apps

Descripció: GironaSocialMedia neix a inicis del 2015 amb la idea d’oferir serveis de gestió de les xarxes socials a empreses de petita, mitjana i gran dimensió. En un món global i digitalitzat, cada vegada és més important la presència a internet i a les xarxes socials com a via principal per comunicar-se amb el seus clients i incrementar la seva presència i en conseqüència les seves vendes.

Empresa constituïda per:

Girona
Des de que vaig acabar l'universitat m'he especialitzat en les comunicacions digitals corporatives a través dels diferents canals que existeixen, amb l'objectiu d'ajudar altres empreses a comunicar-se amb els seus clients i usuaris a través d'ells.

Parlant amb els meus clients, als quals he ajudat a gestionar la seva comunicació i presència en el món digital, m'adono que el més important és saber escoltar, ja que per les seves característiques particulars i l'entorn en què es troba, tots tenen unes necessitats diferents.

Em defineixo com una persona inconformista i amb les idees molt clares i penso que cada dia aprenem alguna cosa nova. Crec que el meu gran valor és saber escoltar i entendre que és el que necessita el meu client.

El meu objectiu és seguir treballant ajudant a les empreses a utilitzar els diferents canals de comunicació de la forma eficaç. Les nostres principals eines de comunicació són els enviaments massius de SMS i la comunicació a través de xarxes socials.