IMAGIN DEVICES, S.L.Web: http://www.imagindevices.cat

Sector: Enginyeria

Descripció: Imagin Devices és una empresa industrial de base tecnològica que va néixer a partir de les aficions i contactes dels socis el setembre de 2009.

En dia d’avui els socis funcdadors, estem crean un model de negoci dedicat al disseny i fabricació d’aparells electrònics d’altes prestacions tecnològiques destinats al món de l’espectacle.

En dia d’avui estem en el sector de la pirotècnia i en desenvolupament dels equips per sincronitzar digitalment la detonació de focs artificials per espectacles.

Una vegada dissenyat i fabricat l’equip Pyro Music System, que ha venut i llogat a nivell d’Espanya durant els anys 2010 a 2012, actualment l’empresa està treballant ara en el disseny i fabricació de l’equip de la nova generació: PMS FIRE que ha de comptar amb homologació CE, molt més avançat que l’anterior equip, amb funcions multimèdia i de simulació.

L’equip PMS FIRE incorpora altes prestacions i innovacions pels usuaris: més velocitat i més línees d’espectacle i major seguretat i rapidesa en el muntatge, que el caracteritzen com altament competitiu.

L’empresa es vol refundar i aprofitar per fer una ampliació de capital social.
Ja hem fet els primers passos per cercar capital per a la finalització del desenvolupament i fabricació de l’aparell de nova generació, també per a la realització de l’estudi de mercat que ja hem endegat orientat a l’exportació de l’equip PMS FIRE a Europa com a primer mercat de destí.

Com a nota dir que els equips Pyro Musis System estan al mercat des de l’any 2006. Qui fabricava i venia els aparells era l’empresa JMC Electrònica, titularitat d’un dels socis i partner tecnològic per al desenvolupament industrial.

Empresa constituïda per:

Esther Carreras Gil

IMAGIN
Hola sòc Esther Carreras Gil, emprenedora de 35 anys de formació tècnica en electrònica industrial, marketing i actualment formant-me en gestió de negoci i finances.

Tinc experiència en desenvolupament de projectes electrònics, test de prototips, ergonomia, i funcionalitat. Així com experiència en les vendes i marketing de projectes, detecció de necessitats tècniques i elaboració de pressupostos.

A més sòc amant de les arts escèniques d'alt rigor tècnic com són els focs artificials, la il·luminació espectacular, moviments d'estructures, aigua il·luminada i d'altres que em puguin sorpendre.