Incrementa la confiança en tu mateix amb aquests consells

tumblr_njxmviTHNn1teue7jo1_1280La gent d’èxit desprèn confiança arreu per on passen. Creuen en si mateixos i en tot el que duen a terme. El seu èxit els hi dona confiança i la confiança alimenta el seu èxit. És una roda. Però no és fàcil aconseguir-ho, així que aquí van uns consells perque aconsegueixes tot el que et proposis:

Sigues honest amb tu mateix

Tant en el món dels negocis com en la teva vida personal és important conèixer les nostres possibilitats i habilitats. Això ens permetrà saber on és el nostre límit i acceptar-ho sense que això suposi una derrota per al nostre ego. La diferència entre confiança i arrogància radica en que mai la confiança en tu mateix superi la línia vermella de les teves habilitats. Creuar aquesta línia et farà arrogant. La confiança real neix quan toques de peus a terra i ets honest amb les possibilitats que et donen les teves habilitats. Això et permetrà traçar plans trobant el millor camí possible minimitzant els impactes negatius.

Digues no

Un estudi de la Universitat de Califòrnia ha determinat que una de les experiències més estressants és la dificultat de dir ‘NO’. Això va relacionat també amb la confiança en un mateix. La gent que creu en si mateix sap que resulta sa dir NO i es permet poder manifestar obertament que ‘creu no poder fer allò’ o ‘no està segur de les seves possibilitats’. Tots tenim límits físics i mentals, accepta’ls i aprèn a dir NO per sentir-te bé i en coherència amb tu mateix.

Estigues bé amb el teu superior

Resulta molt difícil per a l’autoestima d’un mateix tenir un cap que constantment et critica o menysprea les teves aportacions. Si estàs en aquesta situació, el millor que pots fer és identificar quines parts de la teva relació laboral no va bé i determinar què pots fer per portar la relació amb el teu superior cap al camí correcte.

Gaudeix de les petites victòries

Els petits triomfs, siguin empresarials o personals, activen les zones cerebrals responsables de la motivació. Això provoca un augment de la testoterona, una de les responsables d’incrementar la confiança en un mateix i bàsic per fer front a nous reptes. Quan acumules petites victòries i les assaboreixes, també estàs incrementant la teva estima per als propers mesos.

Fes exercici

Fer esport regularment durant 10 setmanes fa sentir més competent social, atlètic i acadèmicament. Ho manifesten diferents estudis afegint que tenir una bona impressió de la nostra pròpia imatge incrementa la nostra autoestima.

Sigues assertiu no agressiu

Quan et sents insegur d’una opinió, opció o situació tendeixes a ser agressiu pel fet que no et sents còmode en aquesta situació. És normal. No obstant, aquesta agressivitat et farà sentir encara més insegur perquè saps que no estàs tenint el control de la situació. Aprèn a mantenir el control de les teves emocions i busca un intermig entre l’agressivitat i la passivitat.

Post Tagged with , ,