Infografia d’un competidor ferotge: Mark Zuckerberg

Soy Entrepreneur ha dissenyat una infografia d’en Mark Zuckerberg, el creador de la xarxa social més popular del món amb més de mil milions d’usuaris. Es tracta d’un anàlisi de la seva imatge física i personalitat, que posa de manifest els seus atributs com a emprenedor i competidor ferotge.

Les persones considerades “competidores ferotges” tenen alts nivells de testosterona, associada al domini, i baixos nivells de cortisol (estrés).

A veure què us sembla aquesta infografia del creador de Facebook per a definir els atributs que distingeixen a un gran competidor.

infografia mark zuckerbergFont: Soy Entrepreneur


PROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1 DIA 1 EMPRESA>

Amb el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre.

A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria Empresarial, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels Centres de Negoci CINC, rebre formació gratuïta o formar part d’un nou club per a emprenedors, entre d’altres.

Ara és un bon moment per a emprendre, porta’ns el teu pla d’empresa!

Avantatges del programa per a emprenedors 1D1E>

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa