KOE Social MediaData constitució empresa: 25/06/2013

Web: http://www.koemarketing.com

Sector: Internet / Apps

Descripció: KOE SOCIAL MEDIA MARKETING neix com una empresa de màrqueting i comunicació orientada a empreses i professionals per ajudar-los a desenvolupar el seu negoci mitjançant estratègies en xarxes socials i Internet.

Oferim estratègies i comunicació en xarxes socials: community management, bloghunting, monitorització de la reputació en línia, guies d'estil / protocol, etc. També desenvolupem promocions i concursos per Facebook i altres plataformes.

Tenim una àrea de formació per a aquelles empreses que prefereixen gestionar internament la seva presència en xarxes socials. Nosaltres podem crear-li la plataforma, formar el seu personal i fer-li un seguiment posterior.

Empresa constituïda per:

Jorge Esteve

KOE
Publicista, col·legiat fundador del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, acumulo més de 25 anys d'experiència en el sector de màrqueting, publicitat i comunicació exercint, tant en empreses multinacionals com pimes, llocs de director general, director de Nous Negocis i Estratègia, Director Creatiu Executiu i Director de Màrqueting i Comunicació.

He treballat per a empreses com Henkel, Unilever, Bimbo, Inditex, Puig, Mattel, Isdin, Nestlé Waters, Pepsico, Via Michelin, Hotels H10 o Grupo Planeta entre altres.