La crisi genera emprenedors

programa per a emprenedors, programa emprenedors, ajudes a emprenedors, subvencions a emprenedors, joves emprenedors

Papelesenblanco.com

Avui volem compartir amb tots vosaltres un breu article publicat al BOE que fa referència a la crisi econòmica com a font creadora d‘emprenedors.

“La falta d’oportunitats porta a molta gent a pensar en el l’emprenedoria com una solució d’autoocupació, per això proliferen els autònoms i les microempreses”, segons el responsable de l’àrea d’emprenedors de la ATA. “Hi ha molta gent que ha acabat graus o carreres d’Econòmiques, Empresarials o Dret que abans s’hauria incorporat a una empresa i ara es fa consultor o assessor extern, també hi ha molts acomiadats en aquestes condicions, una reconversió d’assalariats en autònoms”. El 76% de les altes d’empreses correspon a companyies sense empleats. El principal problema no és el primer crèdit, sinó mantenir el finançament.

PROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1 DIA 1 EMPRESA

Al Centre Internacional de Negocis de Catalunya creiem fermament en la capacitat dels emprenedors. És per això que t’oferim la possibilitat de participar en el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, on ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre.

A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels centres de negoci CINC o que t’assignin un tutor que apadrini el teu projecte, entre d’altres.

No ho dubtis més i porta’ns el teu pla d’empresa!

Avantatges del programa per a emprenedors 1D1E>

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa

Post Tagged with