La Generalitat impulsa una línia de finançament de 24 milions per a emprenedors

La Generalitat impulsa, a través de l’Institut Català de Finances (ICF), una línia de finançament per un valor total de 24 milions d’euros destinada a emprenedors, autònoms i comerços.

En un comunicat, el Departament d’Empresa i Ocupació ha precisat que és el tercer any que s’activa aquesta línia de finançament. L’any passat es van formalitzar 383 operacions per valor de 21,6 milions d’euros.

Aquest any la línia servirà per finançar projectes d’inversió i/o circulant per a autònoms, microempreses (empreses de fins a dos milions d’euros de facturació i un màxim de 9 empleats) i per a pimes del sector del comerç.

La línia permet demanar préstecs d’entre 10.000 i 100.000 euros a 5 anys amb dos de carència inclosos; Banc Sabadell i CaixaBank avaluaran en cada cas la viabilitat financera del projecte i s’encarregaran de distribuir els préstecs.

La conselleria assumeix el 70% del risc del préstec per afavorir l’accés al finançament bancari dels beneficiaris de la línia, encara que aquests han d’aconseguir abans l’aval de la direcció general d’Economia Social i Cooperatives o bé el de la direcció general de Comerç.

Font: La Vanguardia

CINC, promotor de l’Institut Català de Finances

Ens apropem als emprenedors i petits empresaris oferint assessorament personalitzat sobre els productes de l’ICF sense tràmits farragosos ni complicacions burocràcies. És a dir, posar les coses fàcils al teixit empresarial.

  • Podem ajudar a l’empresa a discernir els diferents productes de finançament més adients de l’ICF per posar en marxa els seus projectes.
  • Orientar les peticions dels clients potencials cap al canal de distribució més adient.
  • Fer un primer filtre
  • Donar suport al client a l’hora d’omplir els impresos i en la preparació de la documentació necessària.
  • Presentar les sol·licituds de finançament i acompanyar l’empresa en el procés de sol·licitud

Per a més informació>

Núria Fernández – Community Manager de CINC, Centro de Negocios i Asesoría Empresarial

Post Tagged with