La Generalitat ofereix fins a 5.000€ per projecte per la creació de botigues online

ajudes per a emprenedors, subvencions per a emprenedors

Font: Mashable.com

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya subvenciona fins al 50% de les despeses, amb un màxim de 3.000 euros per domini, hosting, disseny, programació i manteniment de la botiga online, a més dels costos de comunicació i promoció. La subvenció s’incrementa amb un màxim de 2.000 euros més en cas de què existeixi la implementació d’una App o msite.

Principals requisits per optar a aquestes ajudes:

  • L’e-commerce ha d’estar disponible en dos idiomes com a mínim, i un d’ells ha de ser el català.
  • El beneficiari ha de contractar el projecte d’e-commerce a una empresa especialitzada del sector del Màrqueting digital.
  • La botiga online disposarà d’una passarel·la de pagament amb certificat de seguretat SSL, o alguna que apliqui un protocol de seguretat màxima en la transmissió xifrada de dades.
  • Els beneficiaris d’aquesta acció han de tenir una presència mínima de 3 mesos abans de la petició de la subvenció, i de manera continuada, en almenys dues de les xarxes socials més comunes: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, entre d’altres)
  • El pla estratègic de l’empresa ha d’incloure: l’aplicació de tècniques Mobile Màrqueting, així com les accions de benchmarking digital que implementarà en l’e-commerce, amb la finalitat de generar valor afegit al servei del client final.
  • L’e-commerce ha de disposar d’un disseny adaptatiu (Responsive Design) i que faciliti la rapidesa de la compra, així com disposar d’un arquitectura Web orientada als serveis.
  • És indispensable que abans del 31 de desembre de 2014, el Web d’e-commerce estigui perfectament operativa.

Emprenedors i emprenedores teniu de temps fins al 20 de juny per sol·licitar la subvenció per crear la vostra botiga online!

Descarregar la convocatòria>

Les sol·licituds s’han de formalitzar en l’imprès normalitzat que es pot obtenir en la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya ubicada al portal www.gencat.cat/canalempresa o www.ccam.cat.

Font: Acens.com


 

PROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1 DIA 1 EMPRESA>

Amb el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre.

A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria Empresarial, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels Centres de Negoci CINC, rebre formació gratuïta o formar part d’un nou club per a emprenedors, entre d’altres.

Ara és un bon moment per a emprendre, porta’ns el teu pla d’empresa!

Avantatges del programa per a emprenedors 1D1E>

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa