La rebaixa de les retencions de l’IRPF als autònoms

rebaixa de retencions en l'IRPF  dels autònoms, emprenedors

Imagenescreativecommons.blogspot.com

Tal i com ha publicat La Vanguardia, la Federació d’autònoms ATA ha qualificat d’encert la rebaixa de retencions en l’IRPF que tindran els autònoms amb la reforma fiscal, que beneficiarà a un milió d’emprenedors.

ATA ha comunicat que ” estima que la rebaixa de les retencions de l’IRPF als autònoms del 21% actual al 19% a partir de 2015 i al 18% a partir de 2016 farà que els autònoms deixin d’avançar a Hisenda una mitja de 600 euros anuals el proper any i uns 900 euros al següent.

Lorenzo Amor, president d’ATA, afirma que es una rebaixa “essencial per alleujar les dures càrregues fiscals que han hagut de suportar els autònoms durant aquests anys de crisi, i especialment des de setembre de 2012 quan les retencions de l’IRPF es van elevar fins al 21%”.

Per últim, aquesta organització ha mostrat la seva preocupació per la supressió de la mesura establerta en 2009 que permetia als emprenedors una facturació inferior a 5 milions d’euros i amb menys de 25 empleats reduir-se un 20% en el rendiments néts si mantenien el lloc de treball o en creaven de nous.

Font: La Vanguardia

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa>

Post Tagged with