La Pluie Est BelgeData constitució empresa: 31/07/2015

Web: http://www.lapluieestbelge.com/

Sector: Exportació

Descripció: La Pluie Est Belge és un projecte innovador que combina el llançament internacional d’una marca exclusiva amb la fabricació d’un producte artesanal.
Dissenyem, fabriquem i distribuïm paraigües exclusius, fabricats a mà amb un disseny únic i personalitzables. Invertim en el valor afegit de la producció artesanal, i només treballem amb matèries primeres europees.
Volem donar resposta a les expectatives dels nostres clients, tant empreses com individuals, en termes de moda i de comerç responsable.

Aquest projecte ha estat premiat com a “Joven Emprendedor 2014” per la Cámara Oficial de Comercio de España en Bélgica y Luxemburgo.

Empresa constituïda per:

La
L'Assumpta Badia Anglas i l'Enrique Gallego Capdevila són els promotors d'aquest projecte.

L'Assumpta és diplomada en C. Empresarials i va obtenir un Master en European Studies per la Université Catholique de Louvain (Bèlgica). Té experiència en gestió empresarial, comunicació i com a project manager. Ha viscut a Bèlgica del 2010 al 2015 i domina el francès i l’anglès.
https://es.linkedin.com/pub/assumpta-badia-anglas/52/6b7/840

L'Enrique és advocat i va obtenir un màster a la Katholieke Universiteit Leuven de Intellectual Property Rights and ICT, Intellectual Property Law. Té formació en Dret Corporatiu , Dret IP i de Protecció de Dades. Domina perfectament el castellà, l'anglès i el francès i té bons coneixements de neerlandès.
www.gallegocapdevila.com