L’autoocupació creix en 2013 i ho fa especialment entre les dones

dones emprendores, programa per a emprenedors, programa emprenedors, programa per a dones emprenedores

Innovamás

El nombre de treballadors autònoms a Espanya ha crescut en el que va d’any en 17.944 persones, un 0,6% respecte al mateix període de 2012, i d’aquesta xifra, el 76%, 13.624 són dones i 4.322 homes. Segons la Unió d’Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors (*UATAE), la taxa de creixement de l’autoocupació en les dones en els onze primers mesos de l’any va ser de l’1,3%, mentre que els homes van registrar una taxa del 0,2%.

“El creixement de l’autoocupació a Espanya té rostre de dona” ha assenyalat la secretària general de l’UATAE, María José Landaburu, en una nota de premsa. Landaburu, que ha pres les dades publicades pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, ha considerat que les dones opten per l’autoocupació perquè tenen “major capacitat d’emprenedoria”. No obstant això, també ha admès que “les dificultats de les dones per trobar treball per compte d’altri en èpoques de crisis, converteix a l’emprenedoria en l’única alternativa”.

Font: Cinco Días


PROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1 DIA 1 EMPRESA

Amb el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre.

A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria Empresarial, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels Centres de Negoci CINC, rebre formació gratuïta o formar part d’un nou club per a emprenedors, entre d’altres.

Ara és un bon moment per a emprendre, porta’ns el teu pla d’empresa!

Avantatges del programa per a emprenedors 1D1E>

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa

Post Tagged with