Les 10 pel·lícules que un emprenedor no pot perdre’s

Un emprenedor ha de tenir moltes qualitats però hi ha una què és vital, l’actitud davant el fracàs. La vida empresarial és plena d’errors inesperats. Res o pràcticament res surt bé a la primera. Si ets emprenedor i vols que la teva idea de negoci tingui un valor afegit i marxi de la inèrcia actual del mercat has d’atrevir-te a innovar. I innovar és un ric. I el risc es pot traduir en més possibilitat de fracàs. El bon emprenedor veu els fracasos com el que són: una experiència per aprendre i tornar-se a aixecar.

Si ets emprenedor, t’animem a què formis part del programa 1 Dia 1 Empresa, on t’ajudarem a constituir la teva societat limitada, sense despeses notarials ni de registre. Porta’ns el teu pla d’empresa, estudiarem la seva viabilitat i t’assessorarem de forma gratuïta durant 6 mesos. També podràs disposar de sales de reunions de franc al CINC -Centre Internacional de Negocis de Catalunya- i un munt d’avantatges més. Atreveix-te a innovar!

Per últim, aprofito per compartir amb tots vosaltres un article que enumera les 10 pel·lícules que un emprenedor no pot perdre’s, redactat per IDacción, una empresa que posa en contacte emprenedors i empreses a través de les xarxes socials.

Núria Fernández – Community Manager del Centre Internacional de Negocis de Catalunya

Post Tagged with