Les 6 frases que t’has de repetir cada dia per ser un empresari feliç

foto_anunciA tothom li agrada fer les coses el millor possible però, desafortunadament, la gestió diària de l’empresa sovint es converteix en un obstacle per millorar la productivitat afectant directament a la teva actitud. No obstant i partint de la base que tot està en la teva ment, pots canviar la percepció de tot plegat, variant el missatge repetint-te a tu mateix coses positives i engrescadores.

Perquè no ens enganyem, en major o menor mesura tots tenim un monòleg negatiu al nostre cap que repeteix els mateixos conceptes dia rere dia. Et fustigues repetint-te que estàs cansat, que ets un caos, et reiteres en lo poc que t’agrada tot el que fas. Aquests conceptes no ajuden a la proactivitat i a avançar en el camí. Així que, perquè no canvies les frases del teu cap i, a partir d’ara, et repeteixes alguns dels següents conceptes?

‘Avui tindré èxit en…’

Quan et dius a tu mateix que aconseguiràs alguna cosa, els dubtes desapareixen. S’esfumen. Tots som capaços d’aconseguir petits èxits en el nostre dia a dia. Gaudeix d’aquests petits moments.

‘En el passat vaig aconseguir fer grans coses’

Construeix una autoestima forta. Com? Recordant cada dia les coses que has anat aconseguint, amb esforç, treball i talent. No oblidis els teus èxits, perquè els teus objectius aconseguits en temps passats, et donaran la força i l’estima necessària per arribar als èxits futurs.

‘Puc superar les meves pors’

La por només té el poder que la persona li deixi tenir. S’ha de reconèixer que, en el món en el que vivim, sovint ens deixem emportar per les nostres pors. Cal ser fort i enfrontar-se a elles. Per molt que sigui un tòpic, és la única manera de superar-se i sortir de la zona de confort.

‘No m’importa el que la resta de la gent opini o pensi’

Estem en una societat on l’aparença i la galeria importen. I molt. I això no ens beneficia gens en les nostres accions ja que, sovint, ens deixem emportar i prenem mesures per ser políticament correctes o agradar, en comptes de fer el que creiem que hem de fer. Així que és hora de recordar que, el que opini la resta de persones no importa, l’important per a tu és la teva pròpia veritat i les teves conviccions. No les deixis escapar.

‘Aquesta estona me la reservo per a mi’

Moltes són les persones que no es dediquen suficient temps a si mateixes. Has de trobar espai i temps per fer les coses que t’agraden, descansar i recarregar piles. És importantíssim i cabdal per fer les coses el millor que puguis.

‘No sóc perfecte i què?’

Estem massa obsessionats amb ser els millors, arribar al cim i qualsevol cosa que no sigui la perfecció o el nostre concepte de perfecció, ens genera frustració. Aprèn a acceptar-te, aprèn a quedar-te satisfet amb els teus progressos, encara que siguin inferiors al que tenies previst. L’important és avançar, donar passes i sentir-se bé amb un mateix. Amb una bona actitud, els èxits aniran arribant, no els deixis mai de gaudir per l’obsessió de ser perfecte.