L’espècie emprenedora arriba al BizBarcelona 2014

programa per a emprenedors, BizBarcelona 2014, saló de l'emprenedor, fira de l'emprenedor

El proper 4 i 5 de juny, el recinte de Montjuïc Fira de Barcelona tornarà a convertir-se en la capital de l’emprenedoria.

BizBarcelona 2014 és una oportunitat immillorable per a pimes i autònoms que vulguin impulsar o potenciar els seus negocis, així com per trobar oportunitats empresarials, assessorament, finançament, inspiració i contactes.

El programa per a emprenedors 1Dia 1Empresa, del Centre Internacional de Negocis de Catalunya participarà, un any més, al Saló de l’Emprenedor BizBarcelona amb un stand al pavelló I (stand C305), dedicat exclusivament a emprenedors.

Com a col·laboradors de la fira, els professionals de CINC Assessoria també estaran presents amb dues taules d’assessorament empresarial i impartint una conferència sobre la tributació de l’autònom i aprofitaments fiscals.

Descarregar mapa>

STAND 1D1E

A l’stand 1Dia 1Empresa trobaràs tots els programes dirigits a emprenedors. Aquí podràs informar-te sobre el Programa per a Emprenedors 1D1E i el Summer Startup School, la primera escola per a emprenedors del 22@.

Apropa’t a l’stand C305 i, a més de portar-te una foto de record amb l’emprenedor per excel·lència de la fira, podràs participar en el sorteig d’una càmera instantània FUJIFILM INSTAX210 amb dues pel·lícules.

PUJA AL BUS DE L’EMPRENDEDOR

Amb motiu d’impulsar i generar el teixit empresarial català, CINC Girona proporcionarà transport gratuït (anada i tornada) + entrada gratuïta al Saló de l’Emprenedor a tots aquells emprenedors i empresaris de la província de Girona.

Vull pujar-me al Bus de l’Emprenedor>

CONFERÈNCIA

Els professionals de CINC Assessoria impartiran la conferència “La tributació de l’autònom i aprofitaments fiscals“.

Dia: 04/06/2014
Horari: de 18:00h a 19:00h
Ubicació: S4-Palau de Congressos. BizBarcelona 2014

TAULES D’ASSESSORAMENT

Durant el transcurs del Saló de l’Emprenedor 2014, l’equip de CINC Assessoria estarà a la disposició de pimes i emprenedors en els espais d’assessorament empresarial habilitats per la fira.

En les taules d’assessorament, CINC Assessoria atendrà les teves peticions i et suggerirà les solucions més adequades que responguin les teves necessitats específiques en matèria de finançament i gestió empresarial: el procés de constitució d’una societat, assessorament financer, fiscal, jurídic, comptable i mercantil.

ACONSEGUEIX UNA CÀMERA FUJIFILM INSTAX 210

Per a aquesta edició, CINC t’ofereix l’oportunitat d’aconseguir una càmera instantània FUJIFILM INSTAX 210 amb dues pel·lícules FUJIFILM INSTAX WIDE.

Si vols participar en el sorteig, només has d’emplenar el formulari que trobaràs a:

www.1dia1empresa.com/fujifilm

VOLS ACONSEGUIR LA TEVA ENTRADA GRATIS?

Deixa’ns les teves dades en el formulari i contactarem amb tu per enviar-te el codi per entrar gratuïtament a BizBarcelona 2014.

Vull aconseguir la meva entrada de franc!>