Llibres per a emprenedors

llibres per a emprenedors, llibres emprenedors, llibres per emprendre, lectura emprenedors

Imatge: EpicQueen.com

Emprenedors i emprenedores! Ara que estem a ple estiu i tenim més temps lliure, us oferim una recopilació de llibres per a emprenedors perquè us poden ajudar a perfilar la vostra idea de negoci, conèixer més els mercats potencials i les vivències d’altres emprenedors amb èxit, entre d’altres camps de l’emprenedoria.

“Generación de modelos de negocio”, de A. Osterwalder i Y. Pigneur
Amb aquest llibre pots conèixer quins són els sector potencials per emprendre.

“¡Estás desaprovechado! Hazte rico siendo emprendedor”, de Óscar Sánchez.
A més de la seva reputada carrera acadèmica, l’autor coneix en profunditat el món de l’emprenedoria perquè munta una empresa cada any. Aquest llibre ens dóna consells i ens parla de casos reals que ens orientaran quan hàgim de prendre decisions a l’hora d’emprendre.

“Padre Rico, Padre Pobre”, de Robert Kiyosaki
Guru de l’emprenedoria, que a través de comparacions entre les formes de pensar del seu pare ric i el seu pare pobre derroca el mite que cal guanyar enormes summes de diners per ser ric i analitza els esquemes mentals que solen mantenir a una persona instruïda en la pobresa, i que en canvi no poden portar a una persona sense instrucció a la riquesa. Comporta tota una filosofia pràctica de la vida, contraposada amb l’opció que escull la majoria dels mortals.

“El Factor K”, d’Aitor Zárate
Aquesta obra ens parla sobre la clau per guanyar un milió d’euros i quines són les formes més òptimes per controlar els ingressos i les finances.

“El arte de empezar”, de Guy Kawasaki
Quines són les claus per aprendre a vendre? Quines són les fórmules més òptimes per obtenir capital? I per trobar socis o treballadors? Totes aquestes qüestions i més al llibre d’en Guy Kawasaki.

“El Método Startup”, de Eric Ries
El moviment iniciat per Eric Ries ha canviat l’ecosistema emprenedor, amb una nova forma de crear productes, més àgil i propera al client, sempre per mitjà de la innovació.

Si heu llegit algun llibre i el voleu recomanar o us agradaria que parléssim d’alguna temàtica en particular, només heu d’escriure a empren@cinc.com.

Moltes gràcies! Com sempre, a la vostra disposició!

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa