Looking4LanguageWeb: http://www.looking4language.com/test/

Sector: Internet / Apps

Descripció: Sector Servicios, Aprendizaje, Ocio: Red social especializada en el intercambio de idiomas tanto en grupo como en pareja. 1h de intercambio de un determinado idioma a cambio de otro, en los eventos grupales aparte de conversar se realizaran divertidos juegos de idiomas.

Looking4Language combina la experiencia lingüística con la gastronómica, realizando sus eventos tanto grupales como duetos en pubs, bares, restaurantes, etc con los que previamente hemos establecido una alianza de colaboración.

Empresa constituïda per:

Looking4Language
Sóc l'Albert i tinc dinou anys, m'apassiona l'emprendiment, pogué tirar endavant els meus somnis i lluitar per fer de Barcelona la Silycon Valley d'Europa. Actualment estic estudiant Publicitat i RRPP a la URV, trobo que aquest món t'obre moltes portes empresarials, on podré mostrar la meva creativitat. A part treballo els caps com a àrbitre de futbol, on faig esport i gaudeixo d'aquest esport d'una forma única. En el meu temps lliure m'agrada gaudir dels petits plaers de la vida amb la meva família i amics, aventurar-me pels camins del coaching i espiritualitat. Un dels factors que m'enamoren del emprendiment, és la branca social que pot assolir, com a voluntari en diverses organitzacions penso que es poden crear grans projectes per reduir les desigualtats socials.