My TwinPlace: una plataforma per a emprenedors que viatgen

MyTwinPlace, emprenedors

Els emprenedors ja poden comptar amb la solució ideal a l’hora de viatjar: MyTwinPlace for Entrepreneurs. La startup de viatges col·laboratius MyTwinPlace ha presentat aquesta plataforma que ofereix als emprenedors la possibilitat d’allotjar-se gratis a casa d’altres emprenedors quan viatgen.

Aquesta plataforma neix de la necessitat de trobar una solució als freqüents viatges que han de fer molts emprenedors. MyTwinPlace esdevé el recurs ideal, perquè a banda d’estalviar diners permet que els emprenedors aprofitin els seus viatges per ampliar la seva xarxa de contactes i així crear noves oportunitats de negoci.

MyTwinPlace compta actualment amb una comunitat global de més de 35.000 viatgers en més de 160 països que comparteixen casa seva de forma segura.

Un cop troba el seu allotjament ideal, l’emprenedor pot utilitzar els punts que rep de benvinguda per donar-se d’alta a la comunitat. També té la possibilitat d’obrir casa seva a d’altres emprenedors per acumular punts i així seguir viatjant sense cap cost d’allotjament.

El cofundador y CEO de MyTwinPlace, Jean-Noël Saunier opina que aquesta plataforma que parteix de la filosofia pura de donar i rebre. Aquesta no només ajuda a viatjar d’una forma més econòmica, sinó que ajuda a compartir les idees de negoci i a ampliar la xarxa de contactes.

MyTwinPlace, que va néixer el 2013, compta amb el suport de Telefónica Open Future i de la seva iniciativa Open Axel, un projecte finançat per la Comissió europea en el marc del programa Startup Europe Hub, que pretén impulsar la cooperació entre els emprenedors digitals europeus.