Neix la primera startup factory centrada en la felicitat dels emprenedors

never alone

Presentació:

Never Alone, empresa constituïda a partir del programa per emprenedors 1 Dia 1 Empresa del Centre Internacional de Negocis de Catalunya, és una plataforma per a emprenedors centrada en la pròpia persona. L’objectiu de Never Alone és impulsar projectes de qualitat fent èmfasi en l’equilibri entre la seva part ètica, emocional i econòmica.

Per què Never Alone? Perquè donen molta importància al treball en equip. Mai volen que t’hi trobis sol. Per què Startup Factory? Perquè han creat sistemes que transformen des de les filosofies de lean startup, fins a les de coaching i de vida.

Compromís:

Never Alone afirma que amb el seu sistema, en només 5 mesos, un emprenedor pot obtenir el prototip beta més les primeres mètriques, així com les bases de management i d’autolideratge necessàries per assumir els reptes que sorgeixen en una emprendidoria i el la vida personal. Aquesta companyia percep una gran fortalesa a aquells emprenedors que troben en el seu projecte la seva realització personal.

Programes:

Disposen de dos programes, un per a inversors i l’altre per a emprenedors. La idea és que entre ells generin autèntiques sinèrgies win-win.

Com puc participar?

Si ets emprenedor i vols participar en aquesta iniciativa, has d’inscriure’t al seu Web i complir tots els requisits. La inscripció estarà oberta fins al 30 de juny de 2013 a les 23:59 hores. Un cop estudiades les candidatures, es seleccionaran 20 projectes que passaran a la fase final on els inversors escolliran als 12 emprenedors que formaran part de Never Alone. El programa s’iniciarà el 12 de setembre de 2013.

Més informació a www.neveralone.es

Núria Fernández

Post Tagged with