Neotec 2016: 20 milions d’euros per a startups i pimes tecnològiques

neotec

Netotec 2016 és un programa d’ajudes per a  startups i petites empreses de base tecnològica. La dotació d’aquest any és molt interessant: 20 milions d’euros, respecte els 10 millions del 2015.

Segons la Secretaria d’Estat de R+D+i, aquesta convocatòria dóna suport a projectes empresarials que requereixen l’ús de tecnologies o coneixements generats a partir de l’activitat investigadora i en els quals l’estratègia de negoci es basa en el desenvolupament de tecnologia pròpia.

Depèn del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i des de l’any passat, els seus ajuts són subvencions en lloc de crèdits. Estan dirigides a petites empreses innovadores que en el moment de sol·licitar la subvenció tinguin menys de quatre anys de vida i disposin d’un capital social mínim de 20.000 euros.

Els projectes empresarials que optin a aquest programa podran ser de qualsevol àmbit tecnològic i sectorial i hauran de tenir un pressupost mínim de 175.000 euros, podent arribar la subvenció fins a un màxim de 250.000 euros per beneficiari.

En canvi, no podran optar a aquestes ajudes aquells negocis que no incloguin el desenvolupament de tecnologia pròpia, ni tan sols quan el seu model de negoci es basi en serveis a tercers.

Post Tagged with , , ,