Petits però grans emprenedors

CINC, Centre Internacional de Negocis de Catalunya, va participar el passat 14 de maig a les Jornades d’Educació Emprenedora on 350 alumnes de quart d’ESO de 17 centres educatius de les comarques de Girona van presentar els seus projectes i plans d’empresa.

La iniciativa gironina, organitzada per La Caixa, la Cambra de Comerç, la Fundació Príncep de Girona i l’Escola d’Emprenedors promou projectes molt innovadors, tals com: pintes per treure polls, mecanismes per evitar que la tovallola voli de la platja en dies de vent, botigues de roba, cooperatives i diferents aplicacions per telèfon mòbil, entre d’altres.

Gemma Coll, Presidenta de la Comissió d’Emprenedoria de la Cambra de Comerç de Girona i socia del Grup CINC considera que “aquestes iniciatives són vitals per fomentar l’emprenedoria des de ben petits i treballar progressivament en l’augment de la capacitat empresarial i el foment de la creació d’empreses a Catalunya”.

Des del CINC, volem agraïr totes les accions que recolzin als emprenedors i promoguin la creativitat i el poder de les idees. Per aquest mateix motiu, vam crear el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa.

Núria Fernández

Post Tagged with