Premis Piosphere, una oportunitat per internacionalitzar les start-ups espanyoles

Premis Piosphere

La Cambra de Comerç d’Alemanya per a Espanya impulsa la primera edició del Premi Piosphere, un programa específic per a startups espanyoles que permetrà a un emprenedor espanyol exhibir el seu projecte a Munic.

L’objectiu del Premi Piosphere és posar en contacte l’ecosistema emprenedor espanyol amb el mercat alemany. Es tracta d’un certamen de gran prestigi que, més enllà de premiar la millor start-up, representa una gran oportunitat perquè les startups a nivell nacional puguin mostrar els seus projectes en el mercat alemany i atraure inversors interessats.

S’hi poden inscriure pràcticament totes les startups espanyoles, si bé l’organització ha destacat quins són els camps d’especialització més recomanables. Aquests serien el ‘Big Data’, l’anomenat Internet de les coses, el ‘BioTech’, l’enginyeria de Software o el ‘E-Commerce’, entre d’altres.

Si tens una startup que reuneixi els requisits per participar en el Premi Piosphere, pots presentar el teu projecte fins el 30 d’abril a través del web del programa. El projecte guanyador presentarà la seva startup a Munich davant d’un selecte grup d’inversors.

Post Tagged with ,