Principals trobades de networking a Catalunya

networking a barcelona, networkings a barcelona, networking en barcelona, networking in barcelona

Font: iuv.edu

El networking és l’art de construir i mantenir relacions personals a llarg termini que impliquin sempre un benefici conjunt per les dues parts. És doncs una eina realment potent per aconseguir els nostres objectius, tant personals com professionals.

A continuació hem elaborat una llista de les principals trobades de networking a Catalunya:

First Tuesday Espanya – www.firsttuesday.es
Esdeveniment gratuït. Els inversors, empresaris i emprenedors de les noves tecnologies es reuneixen el primer dimarts de cada mes a Barcelona.

Mobile Monday Espanya – www.mobilemondaybarcelona.com
És una iniciativa internacional gratuïta. El sector del mòbil es reuneix cada primer dilluns de mes a Barcelona.

Iniciador – www.iniciador.com
La Fundació Iniciador té com a objectiu fomentar i facilitar l’emprenedoria. Per aconseguir-ho organitzen una trobada per a emprenedors, preferentment el segon dimecres de cada mes, on poden compartir coneixement i experiències, i que fomenti les bondats de la cultura empresarial. És un esdeveniment gratuït que es celebra al Centre Internacional de Negocis de Catalunya, CINC.

Values&Wine – www.wineandvalues.com
És un esdeveniment gratuït que reuneix al voltant d’una copa de vi a persones interessades en el Lideratge i els Valors. Una trobada on interaccionar, potenciar, afrontar sinergies i punts de conflicte que generen nous espais de valor sostingut per a les persones, les organitzacions i la societat. Es celebra al Centre Internacional de Negocis de Catalunya, CINC, una vegada al mes.

AIJEC - www.aijec.cat
L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya organitza periòdicament els Dinars d’Emprenedors, que aglutinen a ponents de referència del teixit empresarial català per parlar sobre temàtiques d’actualitat.

The Business Lunch – www.thebizlunch.com
Esdeveniment de pagament. És un dinar mensual entre professionals anglesos que resideixen a Barcelona.

L’After Work! – www.afterwork.es
Activitat de pagament, cal pertànyer al club. Es tracta d’una trobada entre professionals francesos que resideixen a Espanya i espanyols que tenen interés professional per França. Es celebra a Barcelona.

BNI España – www.bniespana.com
Important organització internacional que fa trobades setmanals, normalment pel matí a Espanya. Esdeveniment i xarxa de pagaments.

Cava&Twitts – Twitter de cavaandtwitts
Trobada mensual d’usuaris de Twitter per debatre sobre les possibilitats del microblogging i compartir una copa de cava. Es celebra només a Barcelona.

22@ Update Breakfast  – www.22barcelona.com
Esdeveniment gratuït. Un doble esmorzar que serveix com a punt de trobada i d’intercanvi d’idees innovadores que se celebra cada mes al districte de la innovació.

Beers & Blogs – www.beersandblogs.es
Normalment té lloc el darrer dimecres de cada mes. Els bloggers es reuneixen per prendre una cervesa i parlar de la blogosfera i el món online en general.

Cadius – www.cadius.org
Cadius és la comunitat hispanoamericana de professionals de l’arquitectura d’informació, la usabilitat i el disseny d’interacció. Organitzen cada mes el Cocktail Cadius a diferents ciutats espanyoles i llatinoamericanes. Esdeveniment gratuït, es paga la consumició.

Font: Cibernàrium

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa