Programa per a emprenedors sènior

programa per a emprenedors sènior, programa per a emprenedors de més de 40 anys, ajudes per a emprenedors sènior, ajudes per a emprenedors de més de 40 anys

Font: www.herbolariosoldeinvierno.es

El diari econòmic Expansión ha publicat l’article “D’una editorial a un herbolari”, que ens ha fet reflexionar i que ens agradaria compartir amb tots vosaltres. Diu el següent:

“L’Ester Garcia, de 46 anys, va ser comercial de publicitat en revistes del sector informàtic durant 15 anys, fins que, a causa de la crisi econòmica, va ser víctima d’un ERE. Aleshores va començar a formar-se en qüestions tals com el quiromassatge i l’osteopatia, i a principis d’aquest any va obrir un centre a Madrid, el seu propi herbolari “Sol de Invierno”.

Després de tant de temps, penses que no serveixes per a res. Però no és així .L’experiència et dóna recursos que, encara que sigui de forma inconscient, pots aplicar en altres camps. La nostra generació no hauria de tenir tanta por a emprendre”, comenta l’Ester.

PROGRAMA PER A EMPRENEDORS SÈNIOR

Un Dia Una Empresa PLUS, és una iniciativa privada que neix de la necessitat de donar suport als emprenedors sèniors que resideixen a Catalunya. L’objectiu principal d’aquest projecte és augmentar la capacitat empresarial i fomentar la creació d’empreses entre els emprenedors i emprenedores majors de 40 anys.

Porta’ns el teu pla d’empresa i constituirem la teva societat limitada de franc!

Més informació>

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa PLUS