Quins seran els professionals més demandats al 2014?

perfils professionals més demandats, programa per a emprenedors, programa emprenedors

Adecco

A punt de finalitzar l’any, el 6è ja de recessió econòmica, comencen a aparèixer per primera vegada indicadors econòmics, previsions i anàlisis de futur que parlen de millora econòmica i creixement de l’ocupació, especialment a partir del segon trimestre del 2014.

En aquest escenari, sempre hi haurà perfils professionals més demandats que d’altres. Voleu conèixer quins són? Com cada any, la consultora de selecció de personal del Grup Adecco ha elaborat l’informe “Els + buscats” on especifica els perfils que tenen una contractació més intensa i on llança les seves previsions laborals per aquest any.

Veure el PDF>


PROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1 DIA 1 EMPRESA

Amb el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre.

A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria Empresarial, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels Centres de Negoci CINC, rebre formació gratuïta o formar part d’un nou club per a emprenedors, entre d’altres.

Ara és un bon moment per a emprendre, porta’ns el teu pla d’empresa!

Avantatges del programa per a emprenedors 1D1E>

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa

Post Tagged with