Reinventar un negoci, en aquest cas de blat

laberint, reinventar un negoci

Laberint d’en Jordi Colls, a l’Alt Empordà

Sempre hem d’escoltar contínuament les necessitats dels nostres clients i de la demanda en general per aprofitar totes les oportunitats alternatives de negoci que pugui generar la nostra empresa. Hem de saber reinventar-la. I més en temps de crisi, quan la majoria de les organitzacions s’han vist afectades, la inventiva en trobar noves línies i estratègies de venta és totalment vital per la subsistència del negoci.

És per aquest motiu que ens agradaria compartir un cas curiós. Es tracta d’en Jordi Colls, que cultiva blat de moro en un camp que ja era del seu avi a Sant Pere Pescador, a l’Alt Empordà. Com li era difícil viure només de l’agricultura, va aprofitar aquests terrenys de tres hectàrees de cultiu, per a construir un laberint. L’objectiu és oferir un nou atractiu turístic al municipi, que rep molts visitants, sobretot estrangers. Aquests tipus de laberints són molt típics de Gran Bretanya o d’EEUU però a Catalunya només hi ha un altre cas a Lleida.

Des del programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa ajudem a promoure aquest tipus d’iniciatives. Porta’ns el teu pla d’empresa i després d’estudiar la viabilitat de la teva proposta, constituirem la teva societat limitada de franc, sense despeses notarials ni de registre.

Font: NacioDigital.cat

Núria Fernández

Post Tagged with