RÊVERData constitució empresa: 05/03/2021

Web: www.reverjewelry.com -> no activa, desenvolupant la web en aquests moments

Sector: Altres

Descripció: La joieria és un art en si mateix. Connecta amb les emocions, transmet una idea, expressa un concepte i a més, ha de transcendir, significar alguna cosa més enllà de l'estètica i el disseny.

RÊVER és la marca de joieria ètica amb seu a Barcelona fundada com a resposta a la manca de transparència i les pràctiques mineres irresponsables en la indústria de la joieria. Volem escriure una història més bonica, ja que creiem en un futur millor amb més transparència, sostenibilitat i eleccions conscients.

La marca dóna un enfocament ètic al mercat de la joieria de luxe oferint dissenys singulars i atemporals impulsats per matèries primeres disruptives i elaborats pels nostres experts – pulidors, engastadors i orfebres – a Barcelona. Joies elaborades a partir de processos i tècniques tradicionals amb materials excepcionals, diamants creats a laboratori i or reciclat de 18k, amb un fort compromís amb l’ús de materials nets i les pràctiques circulars.

Com a model de negoci directe a consumidor, els dissenys de RÊVER es poden comprar a través del nostre propi comerç electrònic a un preu just, sense marges excessius, ja que la marca no treballa amb tercers.

La marca és la unió perfecta entre els codis del luxe, l’ètica i la ciència. Es basa en el coneixement dels aspectes interconnectats de la vida: empresa, família, ètica i valors. Aquest mix impulsa el nostre saber fer, la nostra imatge i el nostre model de negoci que està compromès a impulsar un canvi en la indústria de la joieria.

• Missió: marca de joieria de luxe conscient.
• Visió: convertir-nos en el líder en joieria de luxe conscient a Europa.
• Valors: els valors de la marca reflecteixen l'ànima de RÊVER i junts creen una marca sòlida:
- Passió: fundada per dos emprenedores amb una forta passió en el camp de la moda que treballen amb l'afany de fer créixer sempre la marca i estar un pas per davant.
- Autenticitat: estem orgulloses de produir i dissenyar peces d'alta qualitat a Barcelona que, com nosaltres, evolucionen constantment.
- Responsabilitat: ens comprometem a promoure pràctiques ètiques i sostenibles en la indústria i contribuir positivament al planeta i a les persones en les nostres accions diàries.

Empresa constituïda per:

RÊVER
El projecte està liderat per dos perfils creuen que un negoci responsable és un bon negoci i amb RÊVER es comprometen a crear un negoci responsable que promogui la confiança en la indústria de la joieria. Volem un futur millor amb més transparència i opcions conscients. -> Business with Purpose.

- Daniela Nastas
· Especialista de producte
· +9 anys d'experiència treballant per marques de luxe (moda i joieria)
· Actual directora de compres al departament de dona a Santa Eulalia

- Marta Peñalver
· Professional del marketing
· +8 anys d'experiència treballant per marques premium i de luxe (joieria, moda i FMCG)
· MBA per ISEM (Universitat de Navarra)