S’inventa el paraigües d’aire

paraigües d'aire, programa per a emprenedors

Imatge: Xataka

Qui diu que està tot inventat? Mai hagués imaginat com seria el paraigües del futur ¿un paraigües d’aire? Aquesta nova invenció inclou, a més d’un control d’encès i apagat, una bateria i un motor encarregat d’absorbir l’aire de l’exterior com d’impulsar-lo per la part superior. Aquest sistema fa que es creï un escut capaç de repel·lir l’aigua.

A la part inferior també s’hi troba l’opció de regular la potència amb la que podem determinar com de gran volem que sigui l’efecte del paraigües, depenent de les circumstàncies. Per contra, encara resulta un producte força voluminós i pesat (850 grams) i només té una mitja hora d’autonomia.

paraigües d'aire, programa per a emprenedors, emprenedors

Imatge: Xataka

Actualment el paraigües d’aire cerca finançament a través de la plataforma Kickstarter. Si la campanya es pot fer realitat estarà disponible en 3 dimensions  diferents i el preu serà de 88 dòlars.

Font: Xataka

TENS UNA IDEA AL CAP?

Emprenedor, porta’ns el teu pla de negoci i, després d’estudiar-ne la viabilitat, constituirem la teva societat limitada totalment de franc, és a dir, sense despeses de registre ni altres costos associats.

A més, el programa per a emprenedors del Centre Internacional de Negocis de Catalunya 1 Dia 1 Empresa té altres beneficis:

  • Acompanyament i assessorament empresarial durant 6 mesos de franc
  • Domiciliació gratuïta de la teva societat a Barcelona, Girona o Figueres
  • Actes i networkings
  • Formació empresarial
  • Sales de reunions dels centres de negocis CINC de franc
  • Formar part d’un nou club d’emprenedors

Participa al nostre programa per a emprenedors!

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa