Som SolidarisData constitució empresa: 21/06/2017

Web: www.somsolidaris.cat / www.buscadorsolidari.cat/ www.demowebsomsolidaris.cat

Sector: Altres

Descripció: Som Solidaris és un projecte Social sense ànim de lucre amb la col-laboració de la Fundació Soñar Despierto. Pretendem que les empreses s' impliquin en els diferents projectes que la Fundació ja fa desde fa més de 14 anys. Degut a la problemàtica que tenen aquestes per recaptar fons, professionals que portem molts anys assesorant empreses treballarem de manera conjunta per donar-los a conèixer. A canvi d' un petit donatiu que Serveix per dur a terme els citats projectes, ajudem a les empreses, negocis, emprenedors etc mitjançant recurssos on-line i off-line a generar més volum de negoci vía marqueting social, potenciant la RSC com ja fan les grans empreses però donant la oportunitat a tots. És una manera d' AJUDAR-NOS entre tots.

Us adjunto una guía informativa ja que el pla d' empresa està en fase creativa, així com imatge corporativa que ho fan estudiants de l' escola illa de Promoció Económica de l' ajuntament de Sabadell com a ejercici pràctic per tal de donar -lis la aportunitat de treballar amb propostes i exemples reals.

Empresa constituïda per:

Som
Com a Fundador del projecte jo Albert López,i amb 20 anys d' experiencia comercial en diferents sectors ( inmobiliaria, telecomunicacions, i gestor d' empreses, també he col-laborat en projectes socials amb Ajuntament de Barcelona ( programa Làbora, Fundació Fc Barcelona i diferents campanyes amb Rebosts Solidaris). A nivell empresarial col-laboració amb Pimec, Cámara Internacional d' Empresaris de Barcelona, Gettingcontats i diferents empreses a Biz Barcelona, així com a participant a més de 100 trobades empresarials.