START UP EUROPE WEEK

Startup Europe Week

A principis de febrer Europa té gran una cita amb les startups: l’Startup Europe Week. Es tracta d’un esdeveniment impulsat per la Comissió Europea que se celebrarà de l’1 al 5 de febrer i que oferirà més de 200 esdeveniments que tindran lloc en diferents ciutats europees.

Allunyat del format clàssic de mega-esdeveniment de Sillicon Valley, l’Startup Europe Week aposta per esdeveniments d’àmbit local que reconeguin la diversitat i necessitats de les diferents regions del continent.

L’objectiu de cada esdeveniment és mostrar casos d’èxit de diferents iniciatives locals, així com informar als assistents sobre l’ecosistema local en què es mouen i quines ajudes/iniciatives els poden interessar. També els ofereixen assessorament personalitzat i faciliten el contacte amb startups d’altres països europeus amb la finalitat de trobar sinèrgies.

Si tens una startup o estàs pensant a llençar-ne una pròximament no et pots perdre aquesta cita que tindrà lloc a diferents ciutats espanyoles, on se celebraran més de 40 esdeveniments.