Aquest juliol arrenca el Summer Startup School, escola d’estiu per a emprenedors

Summer Startup School

El proper 10 de juliol arrenca la 8a edició del Summer Startup School, la primera escola per a emprenedors del districte 22@ de Barcelona. Es tracta d’un curs d’estiu que ofereix una completa formació teorico-pràctica en diferents àrees temàtiques, perquè l’emprenedor disposi de les eines necessàries que li permetran llançar el seu projecte amb èxit.


El curs està pensant tant per a aquelles persones que volen emprendre però encara no saben per on començar, com per als que tenen una idea de negoci clara i encara no l’han desenvolupat. També és per a aquells que ja tenen projecte en desenvolupament i volen millorar-lo o els qui busquen reinventar-se mitjançant l’emprenedoria com a sortida professional.

Summer Startup School ofereix als alumnes una visió integral de l’emprenedoria perquè desenvolupin la seva idea de negoci amb més seguretat. El curs està format per diferents mòduls temàtics, on s’ensenya des de com crear un business plan, buscar vies de finançament per al seu projecte, aspectes legals i financers o com comunicar i comercialitzar el negoci, entre d’altres. A més, aquest any s’inclou com a novetat un mòdul sobre comerç internacional, on els alumnes aprendran les claus per internacionalitzar un projecte de negoci.

La majoria dels docents del Summer Startup School, a més d’impartir classes en universitats i escoles de negoci, són també emprenedors que han viscut en primera persona l’aventura d’emprendre. En aquest sentit, els alumnes tenen la sort de comptar amb professors que poden explicar en primera persona la seva experiència emprenedora, a més de brindar-assessorament i acompanyament durant el curs.

Gràcies al Summer Startup School han sortit projectes emprenedors que s’han consolidat, com Hotels Consulting, Video Dossier, Personal Smart Kit, Illustration & Animation David Serena, Ena Markovich, Voelker, FSNew o RealFunding. Les idees de negoci creades durant el curs tindran l’oportunitat de formar part del programa per a emprenedors 1Dia1Empresa, que ofereix la constitució gratuïta d’una societat limitada, a més d’assessoria i gestió fiscal i comptable durant sis mesos, entre altres avantatges.

Més informació a: www.summerstartupschool.com