T’imagines viure dins d’un iglú?

Avui hem llegit un article a Expansion.com que ens ha cridat força l’atenció: “Enginyeria, un camp abonat per a emprendre“. Ens ha sobtat perquè creiem que la crisi havia copejat durament al sector de les enginyeries, sense cap excepció. Doncs resulta que l’eficiència energètica, la sostenibilitat, el reciclatge i l’assessoria, són algunes de les disciplines amb major projecció per als perfils tècnics, d’enginyeria o consultoria, que aposten fermament en l’emprenedoria per a lluitar contra el context econòmic actual.

I hem trobat un exemple en Xilacurve, companyia creada per Javier Cejudo y José Campos, un enginyer industrial i fuster respectivament, d’Almeria. Sempre havien tingut la inquietud d’elaborar un producte propi i ho han aconseguit. Es dediquen a dissenyar unes vivendes sostenibles, flexibles i econòmiques, però no unes qualsevol sinó iglús de fusta! La proposta més econòmica ronda els 22.000 euros i ja tenen més de 200 sol·licituds, han contractat a tres empleats més i preveuen acabar 2013 amb sis iglús construïts.

Us recomanem que feu un cop d’ull a -www.xilacurve.com- perquè és l’exemple més clar per animar-vos a fer realitat les vostres idees de negoci i més ara, en una situació on s’ha d’apostar per l’autocupació i creure en les oportunitats d’un mercat que demanda emprenedors.

PROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1D1E

Amb el programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, ajudem a constituir cada dia una idea en una societat limitada sense cap tipus de costos, ni notarials ni de registre. Si ens portes el teu pla de negoci, i després d’una prèvia reunió on analitzarem la viabilitat del mateix, t’assessorarem de forma gratuïta durant sis mesos per tal de què es converteixi en realitat.

A més, pel fet de participar en 1 Dia 1 Empresa, disposaràs de sales de reunions gratuïtes durant sis mesos, formaràs part d’un club d’emprenedors, assistiràs de franc a esdeveniment que promouen el networking, així com a conferències formatives, entre d’altres.

No t’ho pensis més i posa’t a prova!

Per a més informació: empren@cinc.com

Núria Fernández

Post Tagged with