Tot a punt per començar el Summer Startup School

Centre Internacional de Negocis de Catalunya, CINC, Summer Startup School, emprenedors Barcelona, emprenedre a Barcelona

El proper dilluns 15 de juliol s’iniciaran les classes de la 4a Edició del Summer Startup School. la primera escola d’estiu per a emprenedors del districte 22@ creada pel Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC). L’objectiu d’aquestes jornades, que es celebraran fins al 2 d’agost, consisteix en fomentar la cultura empresarial, motivar i dinamitzar a col·lectius interessats en l’autocupació i en la creació d’empreses a Catalunya.

El Summer Startup School es tracta d’un curs integral per al desenvolupament, la consolidació i l’enfortiment de les idees de negoci. Els docents, la majoria professors d’universitat i escoles de negoci, també són emprenedors i ofereixen una visió general de la gestió empresarial d’una Startup per tal que els assistents puguin convertir la seva idea en un negoci viable.

Els projectes que sorgeixin del Summer Startup School (www.summerstartupschool.com) també tindran l’oportunitat de formar part del programa per a emprenedors 1 Dia, 1 Empresa (www.1dia1empresa.com), que consisteix en la constitució gratuïta d’una societat limitada i l’assessorament empresarial durant 6 mesos per l’equip d’especialistes de CINC Assessoria.

Per a més informació: empren@cinc.com

Núria Fernández

Post Tagged with