Zinc Shower obre convocatòria per presentar idees creatives i innovadores

zinc-shower-2016

Zinc Shower, fira d’economia col·laborativa i transformació creativa, torna a obrir convocatòria per segon any consecutiu per seleccionar aquells projectes més creatius i innovadors. L’esdeveniment tindrà lloc el 19 i 20 de maig al Col·legi d’Oficial d’Arquitectes de Madrid.

El termini per presentar les idees és fins al 15 de març i pot presentar-se a la convocatòria qualsevol idea en fase de desenvolupament. En cas de ser seleccionada, els seus creadors tindran l’oportunitat de presentar-la a la fira i tenir contacte directe amb clients i inversors.

Durant la fira es realitzaran xerrades sobre idees transformadores, networking, tallers i shows que giraran al voltant de temes com l’emprenedoria, les tendències, la tecnologia i la creativitat. Comptarà amb ponents de primer nivell d’àmbit nacional i internacional per compartir les seves experiències i coneixement amb el públic, on els participants seran els veritables protagonistes.

Després de l’èxit de l’edició anterior, enguany la novetat serà que els projectes triats podran rebre un premi en metàl·lic.